Alles over verzending

Wij verzenden uw pakket via PostNL pakketdienst of  DPD. Indien u in Nederland woont hoeft u geen verzendkosten te betalen.Wij doen echt ons best om uw bestelling zo snel als mogelijk uit te voeren.Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen!

Waarom geen gratis verzending naar het buitenland?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (PostNL , DHL en DPD versturen niet gratis) moeten op de een of andere manier betaald worden. Verzendkosten naar het buitenland zijn hoog. Bij DPD voor België betalen wij € 8,75 en voor Duitsland € 9,00. Deze tarieven zijn  per pakket.Dus woont u in het buitenland en wilt bij ons bestellen vul dan even het contact formulier in . Wij komen dan bij u terug met de totale kosten.

Alles over retourneren

Alle voorwaarden op een rij:

  • 14 dagen bedenktermijn, ingaande vanaf de dag na ontvangst van uw product.
  • Geld terug? Binnen 14 dagen na herroeping word het volledige aankoopbedrag teruggeboekt. (Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt).
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Is uw product kapot na 14 dagen? Dan heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw product.

Bedenktermijn en Retourtermijn

U dient te allen tijde de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden . U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U heeft dus wel 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product retour wilt sturen en hier melding van te maken. U dient dan wel binnen 14 dagen na deze melding het product retour te sturen. Stel u meldt het na 13 dagen, dan heeft u daarna 7 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

U dient ten alle tijden altijd een aankondiging te doen dat u een retour gaat sturen. Graag met vermelding van het bestelnummer en uw email adres. Dit kunt u doen via email info [@] peper-en-zoutstel.nl of via ons contact formulier

Ook dient u het product goed te verpakken en het liefst in de originele verpakking. Beschadigde producten kunnen niet retour worden gezonden.

Wilt u uw geld terug?

  • Binnen 14 dagen na herroeping wordt het volledige aankoopbedrag teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met u op.
  • Bij zichtbare gebruikssporen of ontbrekende onderdelen heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u van ons een deelvergoeding. Gelieve de artikelen in – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking terugsturen.