Alles over verzending

Wij verzenden uw pakket via PostNL pakketdienst. Indien u in Nederland woont is uw bijdrage in de verzendkosten € 2,95. Voor klanten in België is de bijdrage  4,95. Wij doen echt ons best om uw bestelling zo snel als mogelijk uit te voeren.Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen!

Alles over retourneren

  • 14 dagen bedenktermijn, ingaande vanaf de dag na ontvangst van uw product.
  • Geld terug? Binnen 14 dagen na herroeping word het volledige aankoopbedrag teruggeboekt. (Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt).
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Is uw product kapot na 14 dagen? Dan heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw product.

Bedenktermijn en Retour termijn

U dient te allen tijde de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden . U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U heeft dus wel 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product retour wilt sturen en hier melding van te maken. U dient dan wel binnen 14 dagen na deze melding het product retour te sturen. Stel u meldt het na 13 dagen, dan heeft u daarna 7 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.Let wel dat het artikel dan niet gebruikt mag worden.

U dient ten alle tijden altijd een aankondiging te doen dat u een retour gaat sturen. Graag met vermelding van het bestelnummer en uw email adres. Dit kunt u doen via email info [@] peper-en-zoutstel.nl of via ons contact formulier

Ook dient u het product goed te verpakken en het liefst in de originele verpakking. Beschadigde en gebruikte producten kunnen niet retour worden gezonden.

Wilt u uw geld terug?

  • Binnen 14 dagen na herroeping wordt het volledige aankoopbedrag teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met u op.
Scroll naar boven